Uitgeverij Timon - profi boek of kaartenset
 
Tarieven.png

Wat kost het?

Heel begrijpelijk dat je van te voren graag wilt weten wat het uitgeven van een boek (of kaartenset) gaat kosten. Toch vind je op onze website geen lijst met tarieven en vaste pakketprijzen. Waarom niet?

Werp eens een blik in je boekenkast(en). Wedden dat je daar een diversiteit aan uitgaven hebt staan? Aan het vervaardigen van een prentenboek of een kookboek hangt een heel ander prijskaartje dan aan de productie van een managementboek, een roman of een kaartenset.

Wordt het een dik boek, of een dun boek? Met heel veel, of juist heel weinig tekst? Met kaders, tabellen, grafieken of een uitgebreide index? Met of zonder illustraties? Met foto's? Kies je voor fullcolour, zwart/wit, of zwart/wit met een steunkleur? Kies je voor een paperback uitvoering, of kies je voor een hardbound? Wil je een schutblad, een leeslint, een omslag met of zonder flap? Een redelijk standaardformaat, of een afwijkend formaat? Print on demand (digitale druk, kleine oplage) of offsetdruk (bij een hogere oplage)?

De kostprijs van een boek wordt letterlijk en figuurlijk bepaald door wat jij eraan wilt 'uitgeven'. Tijdens het VIP-programma gaan we jouw wensen inventariseren. Dit VIP-programma is geen overbodige luxe of stap om over te slaan. De vraag wat het kost is nu eenmaal niet één, twee, drie te beantwoorden. We kijken wat bij jouw budget past en vragen offertes aan. Vanaf dat moment krijg jij zicht op je begroting.

Een auto of een keuken

Misschien helpt het om het uitgeven van een boek te vergelijken met de aanschaf van een nieuwe keuken of auto. Dat kost geld. Misschien € 5.000,- voor een tweedehands exemplaar. Misschien veel meer; afhankelijk van je wensen. Toch kun je ernaar verlangen, het de investering waard vinden en er onmetelijk veel plezier van hebben. Als je op die manier kunt 'rekenen', jezelf durft te verwennen en de passie die jouw vervult met anderen wilt delen, dan ben je onze ideale klant.

Rekentools

Zodra de omvang (volume, gewicht) van je boek of kaartenset bekend is, en je hebt besloten welke korting je aan de boekhandel wilt geven, kunnen we de winkelwaarde bepalen en verkoopkosten en -opbrengsten uitrekenen met speciale rekentools.

Lees ook de vragen en antwoorden op onze pagina F.A.Q.s

Logo uitgeverij Timon Homepage.jpg

"Ah you are an outcast!
That's great, so are we!"

Privacybeleid

Uitgeverij Timon is een imprint van Uitgeverij ACT on Virtues. Op de webpagina 'privacy & cookies' lees je over ons privacybeleid: www.keiindeugden.nl