Uitgeverij Timon - profi boek of kaartenset
 

Hoe Uitgeverij Timon werkt

Vier-stappenplan-uitgeverij-timon-horizontaal.jpg

Wanneer je een boek wilt uitgeven heb je tegenwoordig diverse mogelijkheden:

 • Een traditionele uitgever: je kans op deze manier van uitgeven is kleiner dan 1% en je verliest je auteursrechten en zeggenschap over allerlei belangrijke zaken. Het grootste nadeel is dat de uitgave van je boek (jouw levenswerk) na een jaar zo maar gestopt kan worden. Dan lig 'je' bij de Ramsj... 
 • Eigen beheer: je moet van heel veel markten thuis zijn, je hebt er een hoop werk aan en het resultaat is vaak toch wat amateuristisch.
 • Een dienstverlenende uitgever: je werk wordt niet heel kritisch bekeken, ze geven alles uit. Vaak in een eenvoudige uitvoering via een pakketprijs. Het lijkt of je heel veel 'krijgt' maar in werkelijkheid betaal je veel geld voor een standaardwerkje. 
 • Samenwerken met een professionele uitgever.

Deze laatste UNIEKE optie vind je bij Uitgeverij Timon.

Uniek, want...

 • Jij bent de baas*. Je houdt de auteursrechten en touwtjes in handen. Je bepaalt zelf zaken zoals de oplage, hoelang je jouw boek wilt uitgeven en wat je aan een tweede druk wilt wijzigen. Het is tenslotte jouw werk. Een publicatie is vaak dé bekroning op jouw werk!
  * Binnen onze kwaliteitsnormen krijg je veel vrijheid. Lees ook de F.A.Q.s.

 • Je zult echt trots op je werk zijn. Je kunt ermee voor de dag komen. Diverse professionals hebben met aandacht, zorg en liefde de puntjes op de i gezet. Je uitgave is in alle opzichten van hoogwaardige kwaliteit. Geen eenheidsworst; uniek maatwerk. 

 • We zijn kritisch en selectief. Niet omdat we graag afbreuk aan iets doen of 'afwijzingen' versturen. De reden is dat we een goed gevoel willen hebben, zowel bij de auteur als diens manuscript of idee; daar moeten we wel wat in zien. Er moet een wederzijdse klik en gevoel van know/like/zijn. Uitgeven is voor ons meer dan een boek vormgeven en laten drukken. We willen er samen met de auteur voor gaan. Als je werk inhoudelijk (nog) niet overtuigend is, dan zijn we daar eerlijk over.

 • We beperken ons niet tot het uitgeven van boeken. We hebben veel ervaring met prachtige kaartensets en educatieve materialen. Zie www.keiindeugden.nl

 • We tillen je boek naar een hoger plan. Dat houdt in dat we met je meedenken hoe jouw product(lijn) je bedrijf kan promoten en je aanbod kan versterken.

 • Jij en je werk krijgen alle aandacht. Een boek of kaartenset uitgeven is gewoon leuk. Het zal jou en je bedrijf een enorme boost geven. Je zult ongekende talenten ontdekken en ontwikkelen. Je wordt wellicht uitgedaagd om buiten je comfortzone te treden, dat kan ook best spannend zijn. Het wordt hoe dan ook een project om volop van te genieten.

We werken met een uitgekiend 4-stappenplan:

 1. een vragenlijst (vrijblijvend, dus waar wacht je nog op?)
 2. een persoonlijk adviesgesprek
 3. een VIP-programma
 4. procesbegeleiding

Logo uitgeverij Timon Homepage.jpg

"Ah you are an outcast!
That's great, so are we!"

Privacybeleid

Uitgeverij Timon is een imprint van Uitgeverij ACT on Virtues. Op de webpagina 'privacy & cookies' lees je over ons privacybeleid: www.keiindeugden.nl