Uitgeverij Timon - profi boek of kaartenset
 
Adviesgesprek icon.png

Kennismaken tijdens een adviesgesprek

Wanneer je idee (zie de vragenlijst; stap 1) ons aanspreekt, nodigen we je uit voor een adviesgesprek. Het tarief hiervoor bedraagt € 150,- exclusief 21% btw.

Je krijgt tijdens een gesprek van ruim een uur, uitgebreid de gelegenheid om je plannen te ontvouwen en vragen te stellen. We kijken globaal hoever je bent en wat er nodig is. Wij hebben ons op dit gesprek voorbereid met je antwoorden uit de vragenlijst en misschien heb je (op ons verzoek) ook (een deel van) je manuscript aan ons voorgelegd. 

Het adviesgesprek is de geringe vergoeding absoluut waard. Na afloop van het gesprek weet jij grofweg wat erbij het uitgeven van een boek of kaartenset komt kijken. Je hebt diverse tips gekregen, bijvoorbeeld over de ongekende mogelijkheden die een kaartenset je kan bieden!

Je zit nog nergens aan vast. Op basis van de wederzijdse kennismaking beslissen we of we samen verder gaan en je gebruik wilt maken van ons VIP-programma. Lees meer over het VIP-programma.

Logo uitgeverij Timon Homepage.jpg

"Ah you are an outcast!
That's great, so are we!"

Privacybeleid

Uitgeverij Timon is een imprint van Uitgeverij ACT on Virtues. Op de webpagina 'privacy & cookies' lees je over ons privacybeleid: www.keiindeugden.nl