Uitgeverij Timon - profi boek of kaartenset
 
Uitgeverij Timon stokstaartje 1.png

Van stokpaardje naar stokstaartje

Uitgeverij Timon is een imprint van Uitgeverij ACT on Virtues.

Annelies Wiersma brengt sinds 2007 via haar Uitgeverij ACT on Virtues deugdenboeken en deugdenkaarten uit. Er klopten dikwijls mensen aan met andere interessante onderwerpen (vaak pareltjes!), maar omdat die niet in het fonds pasten, liet ze hen gaan. Vanaf nu hoeft dat niet meer.

Uitgeverij Timon geeft net als Uitgeverij ACT on Virtues behalve boeken ook kaartensets en educatieve materialen uit, van gedreven en ambitieuze auteurs (vaak ondernemers) die met passie en vertrouwen hun unieke idee of verhaal met de wereld willen delen.

Ons motto:

"Ah you are an outcast! That's great, so are we!" (Timon tegen Simba in The Lion King)

De naam Timon komt van het Griekse woord τιμη dat eerbetoon betekent. Daarmee is Uitgeverij Timon een waardige 'broer' van Uitgeverij ACT on Virtues: zowel enthousiast als nuchter, idealistisch als realistisch.

Het stokstaartje is een heel sociaal dier, dat samenleeft met circa 30 andere stokstaartjes. De dieren helpen elkaar, maar hebben elk ook een heel eigen taak. Dat is ook het doel van de auteurs die bij Uitgeverij Timon zijn aangesloten: samen een sterk fonds vormen.

"Ik wil wel je stokstaartje zijn, geen stok."

Het stokstaartje kan op zijn achterpoten zitten en heeft dan een goed overzicht. Hij is de schildwacht van de woestijn. Innovatief en volhardend. Annelies Wiersma is sterk in het organiseren en begeleiden van processen. Betrokken, doortastend en betrouwbaar. Ze moet ergens net zo in geloven als jij, anders begint ze er niet aan. Lees bij F.A.Q.s meer over 'waarom een stokstaartje'.

Logo uitgeverij Timon Homepage.jpg

"Ah you are an outcast!
That's great, so are we!"

Privacybeleid

Uitgeverij Timon is een imprint van Uitgeverij ACT on Virtues. Op de webpagina 'privacy & cookies' lees je over ons privacybeleid: www.keiindeugden.nl