Uitgeverij Timon - profi boek of kaartenset
 
VIP-programma icon.png

Alle aandacht

Het VIP-programma houdt in dat we gedurende drie maanden (of wat langer, we houden er in ieder geval de vaart in) met je meedenken:

  • Wat is er al?
  • Waar wil je naartoe?
  • Hoe kom je bij het gewenste resultaat?

We plannen drie sessies. Bij ons, bij jou of op een afgesproken locatie. We luisteren en stellen vragen, kijken met een scherpe blik mee en dragen suggesties aan voor slimme oplossingen. Tussendoor mag je appen, bellen of een extra skypegesprekje afspreken. Kortom, je project krijgt alle aandacht die je wenst.

Het tarief voor dit persoonlijke traject bedraagt € 650,- per maand; in totaal € 1.950,- excl. 21% btw en eventuele reiskosten.

Jouw resultaat ná het VIP-programma:

  • Je hebt keuzes gemaakt en weet hoe je het wilt gaan aanpakken.
  • Als je je er klaar voor voelt, kun je verder gaan met de praktische uitvoering: procesbegeleiding óf we vinden een optie die beter past bij jou en je uitgave.
  • Het is ook mogelijk dat je na afloop weet: oké, ik heb het onderzocht. De begeleiding hielp me om mijn idee van alle kanten tegen het licht te houden. Ik laat het daarbij, het is goed zo.

Twijfel je nog? Vul de vragenlijst in (kost je niks) en spreek een adviesgesprek af (tegen een heel geringe vergoeding, dat kost je de kop niet). Het VIP-programma is absoluut geen overbodige luxe. Het is dé belangrijkste stap in het uitgeefproces. Onontbeerlijk om verder te gaan met de daadwerkelijke uitvoering.

Logo uitgeverij Timon Homepage.jpg

"Ah you are an outcast!
That's great, so are we!"

Privacybeleid

Uitgeverij Timon is een imprint van Uitgeverij ACT on Virtues. Op de webpagina 'privacy & cookies' lees je over ons privacybeleid: www.keiindeugden.nl