Uitgeverij Timon - profi boek of kaartenset
 
VIP-programma icon.png

Alle aandacht

Het VIP-programma houdt in dat ik gedurende zes maanden met je meedenk:

  • Wat is er al?
  • Waar wil je naartoe?
  • Hoe kom je bij het gewenste resultaat?

We plannen zes sessies. Bij mij, bij jou of op een afgesproken locatie. Ik luister en stel vragen, kijk met een scherpe blik mee en draag suggesties aan voor slimme oplossingen. Tussendoor mag je appen, bellen of een extra skypegesprekje afspreken. Kortom, je project krijgt alle aandacht die je wenst.

Het tarief voor dit persoonlijke traject bedraagt € 325,- per maand; in totaal € 1.950,- excl. 21% btw en eventuele reiskosten.

Jouw resultaat ná het VIP-programma:

  • Je hebt keuzes gemaakt en weet hoe je het wilt gaan aanpakken.
  • Je procesbegeleiding is georganiseerd.
  • Het is ook mogelijk dat je na afloop weet: oké, ik heb het onderzocht. De begeleiding hielp me om mijn idee van alle kanten tegen het licht te houden. Ik laat het daarbij, het is goed zo.

Twijfel je nog? Vul de vragenlijst in (kost je niks) en spreek een adviesgesprek af (tegen een heel geringe vergoeding, dat kost je de kop niet). Het VIP-programma is absoluut geen overbodige luxe. Het is dé belangrijkste stap in het uitgeefproces. Onontbeerlijk om verder te gaan met de daadwerkelijke uitvoering.

Logo uitgeverij Timon Homepage.jpg

"Ah you are an outcast!
That's great, so are we!"

Privacybeleid

Uitgeverij Timon is een imprint van Uitgeverij ACT on Virtues. Op de webpagina 'privacy & cookies' lees je over ons privacybeleid: www.keiindeugden.nl