Uitgeverij Timon - profi boek of kaartenset
 

Auteurs

Uitgeverij Timon is in het voorjaar van 2018 van start gegaan. Het streven is om jaarlijks maximaal drie auteurs te begeleiden en de komende 10 jaar te groeien tot een sterk fonds.

Voor een indruk van de auteurs en uitgaven die ACT on Virtues uitbrengt kun je kijken op www.keiindeugden.nl

Wat anderen over uitgever Annelies Wiersma zeggen:

  • Diana Gjaltema - www.jufiszen.nl
    Met Annelies als klankbord heb ik mijn eigenheid kunnen behouden, mijn onbevangenheid durven tonen en mijn enthousiasme voor het schrijven en illustreren van 'Juf is Zen' er laten zijn.
  • Marja van ‘t Wel – www.hetpalet.nl
    De zorgvuldigheid en gedrevenheid waarmee Annelies werkt is enorm. De vormgeving en de uiteindelijke boeken zijn prachtig, echt juweeltjes! Haar warme menselijke kant is hartverwarmend. Gelukkig kan ze ook zakelijk zijn wat nodig is voor duidelijkheid en om begrenzing aan te geven. Onze samenwerking verliep heel mooi.

  • Patty Jongemaets - www.dolfijnwellness.nl
    Ik heb Annelies ervaren als een zeer toegewijde, zeer alerte, nauwkeurige en oplettende uitgeefster. Ze heeft mij enorm gestimuleerd en veel vertrouwen gegeven. Ze wist precies op tijd aan te geven wat er moest gebeuren en was zeer betrokken en liefdevol aanwezig bij het hele proces. Het was heel fijn met je samen te werken.

Logo uitgeverij Timon Homepage.jpg

"Ah you are an outcast!
That's great, so are we!"

Privacybeleid

Uitgeverij Timon is een imprint van Uitgeverij ACT on Virtues. Op de webpagina 'privacy & cookies' lees je over ons privacybeleid: www.keiindeugden.nl